Spring til indhold

Kollektiv trafik - et tilbud til alle

På baggrund af anbefalinger fra omstillingsgruppen Kollektiv trafik – et tilbud til alle arbejder Holbæk Kommune med at tilrettelægge den kollektive trafik på nye måder.

Arbejdet med at finde ud af, hvordan den offentlige trafik skal se ud i 2017 er i fuld gang. I omstillingsgruppen Kollektiv trafik - et tilbud til alle gav man i den tidlige sommer en række overordnede anbefalinger. 

Udgangspunktet for forårets omstillingsgruppe var at reducere udgifterne til kollektiv trafik med to millioner kroner på busruter i hele kommunen .

En af anbefalingerne fra gruppen lød blandt andet, at Holbæk Kommune i højere grad skulle gå i dialog for at afdække behovene forud for bestillingen for dermed at få mest muligt for pengene.

Kollektiv trafik et tilbud til alle

Michael og hans datter Ida bruger ofte bussen til og fra skole. Se en kort film om, hvad de synes er vigtigt.

 

Læs meget mere om omstillingsgruppens anbefalinger i boksen i siden.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tiltag for at afdække behovene.

Pilotprojekt

Behov i byen

Tidsplan

EvalueringFeedback

Sidst opdateret

21.08.2018

Ansvarlig redaktør

Vivi Wieslander

Forslag til ændrede busruter

De to forslag har været åbne for kommentarer over en længere periode. Alle svar bliver givet til politikerne, som tager stilling til den endelig busbetjening maj 2016.

Se de to forslag her

Læs anbefalinger her

Omstillingsgruppens arbejde resulterede i forslag til løsninger til en bedre tilrettelæggelse af den kollektive trafik i Holbæk Kommune.
Her er gruppens anbefalinger.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte projektleder Trine Mørck Kristiansen eller projektmedarbejder Annette Wall Mathiesen hvis du gerne vil have mere information.