Spring til indhold

Politikker

 

Børne- og ungepolitik

Byrådet vedtog i efteråret 2012 børne- og ungepolitikken. Den skal sikre, at børn og unge får den nødvendige opbakning personligt, fagligt og socialt.

Erhvervspolitik

Kommunalbestyrelsen vedtog d. 17. juni 2020 Erhvervspolitikken. Den skal bidrage til at fastholde og udvikle virksomheder i Holbæk Kommune og gøre det nemt og attraktivt for nye virksomheder at slå sig ned i Holbæk Kommune.

Folkeoplysningspolitik

Holbæk Kommunes folkeoplysningspolitik sætter en retning for det folkeoplysende arbejde og giver mulighed for at styrke folkeoplysningsområdet.

Indkøbspolitik

Indkøbspolitikken beskriver Kommunalbestyrelsens forventninger til kommunens indkøb hos private virksomheder – herunder den grønne profil i kommunens indkøb og kravene til virksomhederne om at udvise et socialt ansvar.

Kultur- og fritidspolitik

Holbæk Byråd har i 2016 vedtaget en kultur- og fritidspolitik. Politikken har et sigte på 10 år, men tages op til revision efter fire år. 

Naturpolitik

Holbæk Byråd har i december 2017 vedtaget naturpolitikken 'Adgang til Naturoplevelser'.

Politik for voksne med særlige behov

Holbæk Kommunes 'Politik for voksne med særlige behov' har fokus på individets ret til at bestemme over eget liv og pligten til tage ansvar for eget liv.

Sundhedspolitik

Byrådet har i november 2013 vedtaget en ny sundhedspolitik for Holbæk Kommune, som sætter retning på sundhedsindsatsen og prioriteringerne i hele kommunen.

  

Tilsynspolitik

Vores tilsynspolitik sikrer, at borgerne får den hjælp, de er visterede til, at hjælpen er værdig og økonomisk forsvarlig og at eventuelle uhensigtsmæssigheder bliver opdaget.

Vækstpolitik

Det er til vores fælles bedste at sikre den vækst, som vi har brug for, hvis vores kommune nu og i fremtiden skal være et godt sted at bo, arbejde og leve.

Værdighedspolitik

Værdighedspolitikken er vedtaget i 2016. Læs om de forskellige indsatsområder for en værdig ældrepleje i Holbæk Kommune.

Ældrepolitik

Byrådet vedtog i starten af 2011 Holbæk Kommunes ældrepolitik: "Et ældreliv med udgangspunkt i ressourcer og behov".Feedback

Sidst opdateret

21.08.2018

Ansvarlig redaktør

Vivi Wieslander