Spring til indhold

Følg med på bloggen

Her kan du følge projektudvalgets arbejde med afbureaukratisering og decentralisering gennem indlæg, som udvalgets medlemmer løbende skriver.

Projektudvalget består af Charlotte Nielsen (A), Karen Thestrup Clausen (Ø) og Christian Ahlefeldt-Laurvig (I). De arbejder med at samle idéer og give anbefalinger til afbureaukratisering og decentralisering på folkeskoleområdet og ældreområdet her i Holbæk Kommune. 

Denne side fungerer som en blog, hvor du kan følge projektudvalgets arbejde i ord og billeder. Du kan eksempelvis læse om, hvad udvalget arbejder med i øjeblikket. Du kan også få indblik i de overvejelser, medlemmerne har sammen og hver især. Alle indlæg er skrevet af politikerne selv. 

Du kan ikke kommentere på blog-indlæggene. Men du er meget velkommen til at sende dine kommentarer eller forslag til udvalget på forenkling@holb.dk.   

 

Tilbage til skoleområdet
28.01.2020

I det nye år er vi ved at skulle afslutte vores arbejde på ældreområdet. Derefter har vi et allersidste område tilbage som hedder: De understøttende funktioner. Det er bl.a. her man skal finde skolens pedel, som nu arbejder som servicemedarbejder i Drift og vedligehold. Et område som vi skal kigge ind i her i foråret.

Overgangen til ældreområdet
15.10.2019

Af Charlotte Nielsen
Vi er i fuld gang - også selv om der har været lidt stille på vores blog. Vi har været i gang med opstarten på det nye område, som vi skal arbejde med i PAD - og det kan I læse mere nu

PADs seks anbefalinger på folkeskoleområdet
24.05.2019

Af Charlotte Nielsen
Nu nærmer vi os en afslutning på projektudvalget for afbureaukratisering og decentralisering (PAD) første arbejdsområde, som har været folkeskolen.

Vi nærmer os en opsamling
11.04.2019

Af Charlotte Nielsen
Siden august har PAD arbejdet med strukturen på folkeskoleområdet. Og efter work shops, Hvidbog, skypemøder og besøg skal vi snart i gang med anbefalingerne

Man kan ikke lede nogen, man ikke er i kontakt med!
13.02.2019

Af Charlotte Nielsen
Januar har fået navn efter den romerske gud Janus – guden med de to ansigter: et der vender frem-efter og et, der ser sig tilbage. Begyndelse og afslutninger. Og sådan begyndte januar måned også for PAD.

Dokumentationens veje og vildveje
01.02.2019

Af Charlotte Nielsen
I 2018 blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af fagcentret og Holbæk lærerkreds. Opgaven lød på at afdække dokumentationskrav i folkeskolen.

Kan du styre dig?
09.01.2019

Af Charlotte Nielsen
Hvordan kan vi skabe en ny kultur omkring forenkling? - det kan vi med en ny metode som invitere både Medarbejdere og chefen med rundt om bordet.

Fik vi den folkeskole, vi ønskede os?
26.11.2018

Af Charlotte Nielsen
Dette blogindlæg vækker flere spørgsmål end svar – men vi er også i en undersøgende fase lige nu, hvor vi arbejder med decentralisering og afbureaukratisering på folkeskoleområdet.

Forenkling – en ny fælles kultur
09.11.2018

Af Charlotte Nielsen
Projektudvalget for afbureaukratisering og decentralisering påbegyndte sit arbejde d. 1. august 2018. Følg med i vores arbejde her i bloggen.Feedback

Sidst opdateret

19.02.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Forslag til projektudvalget

Hvis du har gode idéer, guldkorn eller forslag til afbureaukratisering eller decentralisering, kan du sende dem til projektudvalget. Det kan eksempelvis være, at du har en idé til, hvordan en arbejdsgang eller en opgave kan håndteres på en lettere og mere enkel måde. 

Vær opmærksom på, at projektudvalget ikke behandler enkeltsager.

Send dit forslag til forenkling@holb.dk