Spring til indhold

Følg med på bloggen

Her kan du følge projektudvalgets arbejde med afbureaukratisering og decentralisering gennem indlæg, som udvalgets medlemmer løbende skriver.

Projektudvalget består af Charlotte Nielsen (A), Karen Thestrup Clausen (Ø) og Christian Ahlefeldt-Laurvig (I). De arbejder med at samle idéer og give anbefalinger til afbureaukratisering og decentralisering på folkeskoleområdet og ældreområdet her i Holbæk Kommune. 

Denne side fungerer som en blog, hvor du kan følge projektudvalgets arbejde i ord og billeder. Du kan eksempelvis læse om, hvad udvalget arbejder med i øjeblikket. Du kan også få indblik i de overvejelser, medlemmerne har sammen og hver især. Alle indlæg er skrevet af politikerne selv. 

Du kan ikke kommentere på blog-indlæggene. Men du er meget velkommen til at sende dine kommentarer eller forslag til udvalget på forenkling@holb.dk.   

 Feedback

Sidst opdateret

19.02.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Forslag til projektudvalget

Hvis du har gode idéer, guldkorn eller forslag til afbureaukratisering eller decentralisering, kan du sende dem til projektudvalget. Det kan eksempelvis være, at du har en idé til, hvordan en arbejdsgang eller en opgave kan håndteres på en lettere og mere enkel måde. 

Vær opmærksom på, at projektudvalget ikke behandler enkeltsager.

Send dit forslag til forenkling@holb.dk