Spring til indhold

Forenkling – en ny fælles kultur

Projektudvalget for afbureaukratisering og decentralisering påbegyndte sit arbejde d. 1. august 2018. Følg med i vores arbejde her i bloggen.
09.11.2018

Af Charlotte Nielsen

Kære borgere

Efter kommunalvalget i november 2017 blev det besluttet, at der skulle være et projektudvalg med det enkle navn: Afbureaukratisering og Decentralisering. Årsagen var bl.a. diskussionen om skolestrukturen, men også en tilbagevendende diskussion om afbureaukratisering. Hvordan kan man forenkle dokumentation og undersøge nye måder at gøre tingene på til gavn og mere velfærd for borgeren?

Udvalget har påbegyndt sit arbejde 1.august 2018, altså mere end et halvt efter at den nye kommunalbestyrelse trådte til. Og det er derfor, at I først begynder at høre nærmere om vores udvalg nu. Udvalget består af Karen Thestrup fra Ø og Chr. Ahlefelt fra LA og Charlotte Nielsen fra S, som også er formand for udvalget. Sammen arbejder vi på at komme med de bedste anbefalinger til, hvordan en enklere hverdag kan se ud, både i forhold til vores kommunale arbejdspladser og i hverdagen rundt om i alle vores lokalområder.

Da vi rigtig gerne vil formidle vores arbejde til jer og også gerne hører om jeres tanker til de emner, som vi arbejder med, så har vi oprettet denne blog, hvor udvalgets medlemmer vil skrive om de emner vi arbejder med, de besøg vi får og de tanker vi selv gør os om en enklere hverdag i Holbæk kommune.

Med venlig hilsen
Charlotte Nielsen
Formand for Projektudvalget
Afbureaukratisering og decentraliseringFeedback

Sidst opdateret

12.04.2019

Ansvarlig redaktør

Vivi Wieslander