Spring til indhold

Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne

Projektudvalget skal styrke udviklingen i kommunens lokalområder og sammenhængskraften i kommunen for derigennem at skabe stærkere fællesskaber, mere tryghed og øget selvforståelse.

Se dagsordener og referater

Medlemmer

Ansvarlig direktør

Den ansvarlige direktør er Erik Kjærgaard Andersen.

Formål

Udvalget skal arbejde for at styrke udviklingen i kommunens lokalområder og sammenhængskraften i kommunen for derigennem at skabe stærkere fællesskaber, mere tryghed og øget selvforståelse i lokalområder og i kommunen som helhed.

Opgave

Der skal skabes et tæt og forpligtende samarbejde i det enkelte lokalområde og mellem lokalområder og kommunen om konkrete projekter, der fremmer grundlaget for de kommunale tilbud såsom dagpleje, daginstitutioner, skoler og styrker lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder. Der kan også skabes samarbejde mellem flere lokalområder.

Indsatsen skal blandt andet ske igennem udarbejdelsen af udviklingsplaner for lokalområder inklusiv en bosætningsstrategi.

Læs projektudvalgets kommissoriumFeedback

Sidst opdateret

29.09.2020

Ansvarlig redaktør

Vivi Wieslander

Læs mere om projektudvalget

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan projektudvalget styrker udviklingen i lokalområder og sammenhængskraften i hele kommunen - så kan du læse mere her.