BBR-registeret

BBR er et landsdækkende register om samtlige af landets bygninger og boliger. Du er som ejer af en ejendom forpligtet til at BBR altid er ajourført med de nyeste oplysninger.

BBR-meddelelse

Der kan være mange grunde til, at din BBR-meddelelse ikke passer med virkeligheden. Oplysningerne i BBR skal afspejle de faktiske, fysiske forhold for ejendommen, altså også forhold, der eventuelt ikke er godkendte. Du er som ejer forpligtet til at få BBR ajourført.

Se din BBR-meddelelse

Oplysninger i BBR

BBR indeholder oplysninger om antallet af bygninger, anvendelse, boligareal, varmeinstallationer, vand- og afløbsforhold, antal beboelsesrum, køkkenforhold, ydervægs- og tagdækningsmaterialer m.v. Maler du indvendigt eller får du opsat et nyt køkken i stedet for et eksisterende, kan du gøre dette uden at BBR skal ændres.

Oplys om ændringer til BBR

Hvis der er tale om en ændring som kræver byggetilladelse eller lign., skal du søge om tilladelse via selvbetjeningsløsningen Byg og Miljø.

Her finder du link til Byg og Miljø

Hvis du opdager en fejl eller en mindre ændring (f.eks 3 værelser i stedet for 2 værelser indenfor samme boligareal), skal du udfylde nedenstående formular.

Gå til formular om ændringer

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

22.09.2016

Ansvarlig redaktør

Pernille Adriane Olsen