Spring til indhold

Spildevandsanlæg

Holbæk Kommune og grundejerne skal sørge for at spildevand udledes på en korrekt og hensigtsmæssigt måde af hensyn til miljøet.

For at søge eller anmelde spildevandsanlæg skal du bruge Byg og Miljø. Byg og Miljø er en selvbetjeningsløsning som guider dig igennem ansøgningsprocessen og sørger for at hjælpe dig med at få de korrekte oplysninger og dokumenter sendt til kommunen.

Gå til Byg og Miljø

Du kan altid afbryde og gemme dit projekt i forløbet, hvis du f.eks finder ud af at du mangler nogle dokumenter. Der bliver ikke sendt noget til os, før du godkender din ansøgning til sidst.

Du kan bl.a. søge om:

Hvis du har lavet en ansøgning i Byg og Miljø, vil hele sagsforløbet (incl. færdigmelding) foregår via løsningen.

Er du autoristeret kloakmester, men ikke har mulighed for at benytte Byg og Miljø, kan du færdigmelde det udførte kloakarbejde ved at udfylde og indsende denne blanket:  Færdigmelding fra autoriseret kloakmester (BY181_000)

Er du privatperson og har etableret en regnvandsløsning, som ikke kræver en autorisation indenfor kloakområdet, er det desværre ikke mere muligt at færdigmelde arbejdet til kommunen, uden der er oprettet et projekt i Byg og Miljø. Du er velkommen til at kontakte spildevandsteamet på tlf. 72368237 for nærmere information. 

 Feedback

Sidst opdateret

21.04.2022

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen