Hjælp til veteraner

Er du tidligere udsendt? Har du brug for støtte til at finde tilbage til hverdagen? Eller råd og vejledning om dine jobmuligheder? Veterankoordinatoren sikrer individuel hjælp og et overblik over dine muligheder.

Er du i tvivl om, hvad du skal arbejde med efter din militære karriere? Mangler du inspiration, råd og vejledning til at komme i gang med jobsøgningen? Har du særlige støttebehov, vi kan hjælpe dig med at navigere rundt i? Eller oplever du psykiske efterreaktioner fra din udsendelse?

Holbæk Kommunes veterankoordinator, Carsten, sidder klar til at hjælpe dig med at finde en indsats eller et tilbud, der svarer til dine behov. Her kan du få hjælp og rådgivning samt sparring, hvis du har svært ved at navigere i det kommunale system.

Veterankoordinatoren sikrer samarbejde på tværs, vidensdeling og en målrettet indsats sammen med relevante aktører, herunder Veterancenteret i Ringsted og Antvorskov Kaserne.

Der findes også en række tilbud i Forsvarets regi, der gælder veteraner og pårørende, som veterankoordinatoren kan formidle kontakt til.

Du er velkommen til at kontakte:

 

Carsten Jens Carlstedt, tlf. 72 36 13 96, veterankoordinator i Holbæk Kommune. Carsten har 18 års erfaring som tidligere kaptajn i Flyvevåbnet.

Skriv direkte til Carsten her

Du er også velkommen til at orientere dig i disse generelle links:

Forsvarets Veterancenter

Danmarks Veteraners hjemmeside

Veteranalliancen

Veteranstøtten

Soldaterlegatet

Danmarks Veteranpolitik 

 

 

Senest opdateret 15-04-2024