Giv et praj

Billede af vej med huller
Billede af vej med huller

Send os gerne et praj, hvis du oplever huller i vejen, vand på kørebanen, bjørneklo eller en affaldsspand, der er overfyldt. Så kommer vi og ordner det hurtigst muligt.

Send dit praj via mobilen

Du kan hente Holbæk Kommunes gratis app på din smartphone og give os et praj. App'en er tilgængelig i Google Play og App Store. Så har du den altid med dig og kan melde ind til os direkte fra det sted, hvor du ser problemet.

Når du vil sende et praj ind til os, skal du blot angive et sted på kortet, vælge en kategori, og uploade et billede af den skade, du indberetter. Til slut sender du os dit praj.

Send dit praj via hjemmesiden

Du kan også vælge at bruge vores online formular til at melde fejl ind. Det virker uanset om du benytter pc, mobil eller tablet.

Giv os dit praj

Vigtigt: Hvis du ikke skriver en adresse, så klik på kortet, så det viser, hvor problemet er.

Vælg placering på kortet så præcist som muligt og klik videre. Herefter vælger du kategori f.eks. veje. Dernæst kan du vælge om dit praj drejer sig om et hul i asfalten osv. og vedhæfter evt. et billede. Til sidst godkender du de valg du har truffet undervejs og så er prajet indsendt til os.

Husk vi besvarer ikke din henvendelse på "Giv et praj", som du kan sende anonymt til os, men du kan til hver en tid se status på alle praj ved at klikke på dem.

Dine evt. kontaktoplysninger kan vi dog få brug for, hvis vi ønsker yderligere oplysninger om prajet. I Holbæk Kommune modtager og behandler vi meget information hver dag. Her kan du læse procedurer for datasikkerhed i Holbæk Kommune.

Fejl ved signalanlæg

Er der et signalanlæg, der er ude af drift, kan du også benytte formularen, eller du kan kontakte Politiet på telefon 114 eller 46 35 14 48.

Tilgængelighed

Drejer det sig om dårlig tilgængelighed, er du også velkommen til at give os et praj om det. Holbæk Kommune og Handicaprådet har udarbejdet en tilgængelighedsplan, der blev godkendt af det daværende Holbæk Byråd i juni 2011.

Se tilgængelighedsplan for Holbæk Kommune

Døde dyr på veje

Læs mere om påkørte dyr på vejene

Erstatning ved uheld

Er du kommet til skade på grund af huller, ujævnheder i belægningen eller sne og is, kan det være, at du er berettiget til erstatning. Du skal søge om erstatning af ejeren af vejen/stien.

Få information om erstatning ved uheld

Senest opdateret 07-11-2023