Spring til indhold

Studieboliger i Holbæk Kommune

I Holbæk Kommune har vi ni almene boligorganisationer. Hovedparten af lejeboligerne ligger i Holbæk by. Udover boligforeningerne har du mulighed for at skrive dig op til almene familieboliger eller private studieboliger.

Som ung under uddannelse har du mulighed for at skrive dig op til almene familieboliger, almene ungdomsboliger eller private studieboliger.

Almene boliger

I Holbæk Kommune har vi 9 almene boligorganisationer, der kan tilbyde dig almene boliger i hele kommunen. 4 af boligorganisationerne tilbyder også almene ungdomsboliger, som er mindre boliger særligt rettet mod unge under uddannelse. De fleste af disse boliger ligger i Holbæk by, men Vestsjællands Almene Boligselskab har ligeledes ungdomsboliger i mange af kommunens andre byer.

Søger du en almen ungdomsbolig, skal du kontakte Lejerbo, Holbæk Boligselskab, Vestsjællands Almene Boligselskab eller Boligselskabet Sjælland.

Lejerbo: Lejeboliger i Holbæk

Holbæk Boligselskab

Vestsjællands Almene Boligselskab

Boligselskabet Sjælland

Skriver du dig kun op til ungdomsboliger, er opskrivningen gratis. Overvej imidlertid værdien i at betale for en opskrivning til familieboliger, da du så har langt flere muligheder – også på lidt længere sigt.

Private studieboliger

Der er også mulighed for ungdomsboliger på Lundestrædet og Slotshaven i Holbæk.

Ansøg om ungdomsbolig hos KristiansdalFeedback

Sidst opdateret

05.12.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin