Spring til indhold

Studieboliger i Holbæk Kommune

Når der er fuld fart på studielivet er det rart, hvis transporttid ikke skal være en faktor. I Holbæk er der flere muligheder for at finde en bolig - og der kommer hele tiden nye til.

Der er gang i byggeriet i Holbæk Kommune, og det kommer også dig, der er under uddannelse til gode. Blandt andet kan du fra juni flytte ind i helt nye billige boliger i Slotshaven. 

Når du er under uddannelse, har du mulighed for at skrive dig op til almene familieboliger, almene ungdomsboliger eller private studieboliger.

Almene boliger

I Holbæk Kommune har vi 9 almene boligorganisationer, der kan tilbyde dig almene boliger i hele kommunen. Fire af boligorganisationerne tilbyder også almene ungdomsboliger, som er mindre boliger særligt rettet mod unge under uddannelse. De fleste af disse boliger ligger i Holbæk by, men Vestsjællands Almene Boligselskab har ligeledes ungdomsboliger i mange af kommunens andre byer.

Søger du en almen ungdomsbolig, skal du kontakte Lejerbo, Holbæk Boligselskab, Vestsjællands Almene Boligselskab eller Boligselskabet Sjælland.

Lejerbo: Lejeboliger i Holbæk

Holbæk Boligselskab

Vestsjællands Almene Boligselskab

Boligselskabet Sjælland

Skriver du dig kun op til ungdomsboliger, er opskrivningen gratis. Det kan dog i mange tilfælde godt svare sig at betale for at skrive sig op til familieboliger, da det giver langt flere muligheder – også på længere sigt. 

Private studieboliger

Der er også mulighed for ungdomsboliger på Lundestrædet og Slotshaven i Holbæk.

Ansøg om ungdomsbolig hos KristiansdalFeedback

Sidst opdateret

12.12.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin