Spring til indhold

Studieboliger i Holbæk Kommune

Når der er fuld fart på studielivet er det rart, hvis transporttid ikke skal være en faktor. I Holbæk er der flere muligheder for at finde en bolig - og der kommer hele tiden nye til.

Der er gang i byggeriet i Holbæk Kommune, og det kommer også dig, der er under uddannelse til gode. 

Når du er under uddannelse, har du mulighed for at skrive dig op til almene familieboliger, almene ungdomsboliger eller private studieboliger.

Almene boliger

I Holbæk Kommune har vi 6 almene boligorganisationer, der kan tilbyde dig almene boliger i hele kommunen. Fire af boligorganisationerne tilbyder også almene ungdomsboliger, som er mindre boliger særligt rettet mod unge under uddannelse. De fleste af disse boliger ligger i Holbæk by, men Vestsjællands Almene Boligselskab har ligeledes ungdomsboliger i mange af kommunens andre byer.

Søger du en almen ungdomsbolig, skal du kontakte Lejerbo, Holbæk Boligselskab, Vestsjællands Almene Boligselskab eller Boligselskabet Sjælland.

Lejerbo: Lejeboliger i Holbæk

Holbæk Boligselskab

Vestsjællands Almene Boligselskab

Boligselskabet Sjælland

Skriver du dig kun op til ungdomsboliger, er opskrivningen gratis.

Byggeforeningen af 1933 og MNV Bolig har ikke deciderede ungdomsboliger. Men de har familieboliger, og det kan i mange tilfælde godt svare sig at betale for at skrive sig op til dem, da det giver langt flere muligheder – også på længere sigt. Det koster dog penge.

Byggeforeningen af 1933

MNV Bolig

Private studieboliger

Der er også mulighed for ungdomsboliger på Lundestrædet og Slotshaven i Holbæk.

Ansøg om ungdomsbolig hos KristiansdalFeedback

Sidst opdateret

24.08.2022

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin