Spring til indhold

Skolen tæt på dig

Folkeskolerne i Holbæk Kommune er tæt på alle. Med skoler i alle lokalområder vil der altid være en folkeskole tæt på dig og din familie.

Vores folkeskoler er inddelt i fire områder: Katrinedal, Kildedam, Holbæk By og Skovvejen. De fire skoleområder rummer forskellige kvaliteter, men fælles for dem alle er intentionen om, at dit barn trives og har en god skolegang.

Vores folkeskoler bidrager til, at alle børn bliver så velfungerende socialt og fagligt dygtige, som de kan – uanset baggrund.

I Holbæk Kommune har vi en levende og innovativ folkeskole. Vi er levende, fordi vi konstant er i udvikling, og innovative fordi vi griber de ideer, som er relevante for vores undervisning. Vi forholder os til udviklingen i samfundet og sørger for at bringe ”alt det nye” ind i undervisningen på skolerne.

Skoler i de fire områder

Holbæk By (Absalon, Bjergmarken og Orø)

På Holbæk By Skole prioriterer vi et tæt samarbejde mellem skolen og forældrene, for at sikre de bedste udviklingsmuligheder for alle skolens elever. Vi ønsker, at alle elever oplever sig selv som en del af et fællesskab, da gode relationer, tillid og tryghed er en forudsætning for læring. Vi bruger aktivt den mangfoldighed, der afspejler sig i skolens elevsammensætning. 

Læs mere om skolerne i område Holbæk By

Kildedam (Tølløse, Ugerløse, Vipperød, Ågerup, Stestrup og Store Merløse)

Alle elever i område Kildedam skal opleve, at det daglige samvær er rart og trygt – at der er pænt og rent og at alle trives. Gennem nysgerrighed skaber vi relation til hinanden, som gør, at alle føler sig set, hørt, forstået og anerkendt. Grundholdningen er, at du skal være mod andre, som du gerne vil have, at andre er mod dig. Vi er stolte af vores fysiske rammer – ude som inde – og har masser af plads til forskellige aktiviteter.

Læs mere om skolerne i område Kildedam

Katrinedal (Gislinge, Svinninge, Tuse og Udby)

På skolerne i område Katrinedal blomstrer mangfoldigheden. Elever vil opleve, at de er et spejl af den virkelighed der omgiver os. Eleverne vil gennem deres skolegang hos os blive godt rustet til en ungdomsuddannelse. Vi er en rummelig skole med fokus på det enkelte barns trivsel, og vi har en professionel lærerstab, som er med til at sikre et højt fagligt niveau.

Læs mere om skolerne i område Katrinedal

Skovvejen (Jyderup, Kildebjerg, Knabstrup, Nr. Jernløse og Undløse)

Vi er et spændende og varieret skoletilbud, der også byder på et nyere etableret specialtilbud på to af vores skoler – alle med de bedste ambitioner for dit barns læring og trivsel. Vi lægger stor vægt på, at alle børn får et trygt skoleliv med plads til at være præcis den man er. Vores skoler ligger alle godt placeret i naturskønne områder med rum og lys.

Læs mere om skolerne i område SkovvejenFeedback

Sidst opdateret

06.12.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Kort over skoler

Holbæk Kommune er inddelt i fire skoleområder.

Åbn kortet via linket og se hvilke folkeskoler, der ligger i dit område:
Se kort over folkeskoler

Via linket får du mulighed for at taste din adresse ind øverst og kan derved se, i hvilket skoledistrikt I bor, og hvilken skoleafdeling der ligger nærmest jeres bopæl.

Skolen tæt på dig

Holbæk Kommunes folkeskoler har mange kvaliteter, og dem vil skolerne rigtig gerne vise frem. Klik på videoklippet og oplev "Skolen tæt på dig".