Spring til indhold

Skolestart

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen i vores skole. Alle børn født i 2014 skal begynde i 0. klasse eller på anden vis følge undervisning fra 10. august 2020. Her kan du skrive dit barn op og læse mere om skoledagens indhold.

Hvis dit barn er født i 2014, skal det starte i skole i august 2020. Vi glæder os til at tage godt i mod ham/hende.

Skoleindskrivning i skoleåret 2020/21 er åben fra den 1. oktober 2019 til den 15. januar 2020

Alle forældre med børn i skolestarts-alderen vil modtage folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen" via e-boks.

Se folderen "Velkommen i folkeskolen"

Information fra skolerne

Her kan du læse om skolernes forløb i forbindelse med skolestart.

Nye informationsfoldere for skoleåret 20/21 er på vej.  

Skolerne i område Holbæk By

Skolerne i område Kildedam

Skolerne i område Katrinedal

Skolerne i område Skovvejen

 

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, som folkeskolen kan. Holbæk Kommunes folkeskoler har mange kvaliteter, og dem vil skolerne rigtig gerne vise frem. Klik på videoklippet og oplev "Folkeskolen - tæt på dig".

 

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Undervisningen skal senest begynde i august det år hvor barnet fylder 6 år. Barnet skal tilbydes plads på skolen i det område hvor barnet har bopælsadresse.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Det er muligt at vælge en skole, der ligger uden for det skoledistrikt barnet bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner. Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn til skolestart via 'selvbetjening' øverst på siden.

Udsat skolestart

Hvis du ønsker at søge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen på den skole dit barn hører til. Det er skolelederen, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Der skal være særlige forhold, der gør sig gældende, for at et barns skolestart kan udskydes.Feedback

Sidst opdateret

04.12.2019

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen