Fælles-skaberne

Går du med en udfordring eller en idé, der kan gavne fællesskabet? Kontakt fælles-skaberne, så vi kan hjælpe dig videre.

Har du lyst til at løse en konkret udfordring eller føre en god idé ud i livet? I Holbæk Kommune er vi klar til at hjælpe dig videre - hvad enten du skal have hjælp fra en medarbejder, en anden borger eller ønsker at komme i dialog med en politiker. 

I videoen kan du se, hvordan vi arbejder.

I boksene herunder finder du information om, hvem der er fælleskaber og hvordan du får kontakt til dem, og du kan finde information om muligheder for tilskud og puljer. 

Fælles-skabere er kommunale medarbejdere, der har et særligt kendskab til frivillighed og lokal udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal have fat i, eller hvordan du kommer videre med din idé, er fælles-skaberne klar til at guide dig.   

Tak, fordi du bidrager!

Hvorfor?

I Holbæk kommune er der mange aktive borgere, frivillige, foreninger, lokalfora og lokalområder, som på hver deres måde tager del i at skabe de liv og samfund, de drømmer om - til stor gavn for alle.

Holbæk Kommune arbejder for indflydelse til alle borgere, frivillige, foreninger, virksomheder, lokalområder og medarbejdere i kommunen.

Det sker ud fra en overbevisning om, at de bedste og mest bæredygtige idéer og løsninger på centrale udfordringer findes bedst i fællesskab og med brug af alle de forskellige ressourcer og ekspertiser, der er.

 

Senest opdateret 07-11-2023