Spring til indhold

Fælles-skaberne

Går du med en udfordring eller en idé, der kan gavne fællesskabet? Kontakt fælles-skaberne, så vi kan hjælpe dig videre.

Har du lyst til at løse en konkret udfordring eller føre en god idé ud i livet? I Holbæk Kommune er vi klar til at hjælpe dig videre - hvad enten du skal have hjælp fra en medarbejder, en anden borger eller ønsker at komme i dialog med en politiker. 

I videoen kan du se, hvordan vi arbejder. I boksene kan du se, hvordan du får fat i andre borgere, politikere eller fælles-skabere.

Fælles-skabere er kommunale medarbejdere, der har et særligt kendskab til frivillighed og lokal udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal have fat i, eller hvordan du kommer videre med din idé, er fælles-skaberne klar til at guide dig.   

Tak, fordi du bidrager!

 

Hvorfor?

I Holbæk kommune er der mange aktive borgere, frivillige, foreninger, lokalfora og lokalområder, som på hver deres måde tager del i at skabe de liv og samfund, de drømmer om - til stor gavn for alle.

Holbæk Kommune arbejder for indflydelse til alle borgere, frivillige, foreninger, virksomheder, lokalområder og medarbejdere i kommunen.

Det sker ud fra en overbevisning om, at de bedste og mest bæredygtige idéer og løsninger på centrale udfordringer findes bedst i fællesskab og med brug af alle de forskellige ressourcer og ekspertiser, der er.

Hvem er fælles-skaberne?

Hvis du har en idé, der kan gavne fællesskabet lokalt eller i hele kommunen, så kan holdet af fælles-skabere hjælpe dig med at føre idéen ud i livet.

Tilskud

Du kan søge økonomisk støtte til dine lokale, frivillige aktiviteter og projekter mange steder - både i Holbæk Kommune, men også hos eksterne puljer og fonde.

Projektbank

Projektbanken er et formidlingsrum for de mange forskellige projekter og aktiviteter, der foregår i de 18 lokalområder i Holbæk kommune. Håbet er, at projektbanken kan medvirke til at formidle viden og erfaringer mellem lokalområderne - og samtidig hjælpe lokalområderne med at hjælpe hinanden. Ønsker du en lokal idé eller projekt beskrevet i Projektbanken, så send en e-mail til faelles-skaber@holb.dk


Feedback

Sidst opdateret

12.02.2021

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Kontakt en fælles-skaber

Fælles-skaberne er kommunale medarbejdere med særlig viden om frivillighed og lokal udvikling.

Ønsker du sparring eller hjælp fra en fælles-skaber, så find ham eller hende i oversigten: 

Kontakt fælles-skaberne

Book en politiker

Holbæk Byråd

Ønsker du at få en eller flere politikere fra kommunalbestyrelsen i tale, så kan du booke dem til et møde. Der er to måder at gøre det på: Enten tager du direkte kontakt til politikeren, eller også får du hjælp af en fælles-skaber til at finde den helt rigtige politiker.

Kontakt en politiker direkte

Få hjælp af en fælles-skaber

Find dit lokalforum

Alle 18 lokalområder i Holbæk Kommune har et lokalt forum. Her mødes borgere, foreninger, organisationer, virksomheder, bylaug og mange andre om at skabe et levende lokalsamfund - lige dér hvor du bor.

Du kan også tage fat i dit lokale forum, hvis du har en idé eller en udfordring, som du gerne vil være med til at løse.

Kontakt dit lokalforum