Spring til indhold

Fælles-skaberne

Går du med en udfordring eller en idé, der kan gavne fællesskabet? Kontakt fælles-skaberne, så vi kan hjælpe dig videre.

Har du lyst til at løse en konkret udfordring eller føre en god idé ud i livet? I Holbæk Kommune er vi klar til at hjælpe dig videre - hvad enten du skal have hjælp fra en medarbejder, en anden borger eller ønsker at komme i dialog med en politiker. 

I videoen kan du se, hvordan vi arbejder. I boksene kan du se, hvordan du får fat i andre borgere, politikere eller fælles-skabere.

Fælles-skabere er kommunale medarbejdere, der har et særligt kendskab til frivillighed og lokal udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal have fat i, eller hvordan du kommer videre med din idé, er fælles-skaberne klar til at guide dig.   

Tak, fordi du bidrager!

Hvorfor?

I Holbæk kommune er der mange aktive borgere, frivillige, foreninger, lokalfora og lokalområder, som på hver deres måde tager del i at skabe de liv og samfund, de drømmer om - til stor gavn for alle.

Holbæk Kommune arbejder for indflydelse til alle borgere, frivillige, foreninger, virksomheder, lokalområder og medarbejdere i kommunen.

Det sker ud fra en overbevisning om, at de bedste og mest bæredygtige idéer og løsninger på centrale udfordringer findes bedst i fællesskab og med brug af alle de forskellige ressourcer og ekspertiser, der er.

Hvem er fælles-skaberne?

Hvis du har en idé, der kan gavne fællesskabet lokalt eller i hele kommunen, så kan holdet af fælles-skabere hjælpe dig med at føre idéen ud i livet.

Tilskud

Du kan søge økonomisk støtte til dine lokale, frivillige aktiviteter og projekter mange steder - både i Holbæk Kommune, men også hos eksterne puljer og fonde.

Inspirationsbank

Inspirationsbanken samler de mange forskellige projekter og aktiviteter, der foregår i de 18 lokalområder i Holbæk Kommune, på ét sted. Her finder du beskrivelser af tidligere idéer, gennemførte aktiviteter og meget mere.


Feedback

Sidst opdateret

05.02.2024

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Kontakt en fælles-skaber

Fælles-skaberne er kommunale medarbejdere med særlig viden om frivillighed og lokal udvikling.

Ønsker du sparring eller hjælp fra en fælles-skaber, så find ham eller hende i oversigten: 

Kontakt fælles-skaberne