HUSC

HUSC - Holbæk Uddannelses- og Studiecenter – gør det nemmere at tage en uddannelse lokalt.

HUSC er et hus med plads og faciliteter til både selvstudie, gruppearbejde og studievejledning samt klassiske og virtuelle undervisningssessioner. Som studerende har man adgang til vores lokaler på Tidemandsvej døgnet rundt.

Man kan her have en fast base undervejs i studierne, uanset om man tager sin uddannelse lokalt eller som for eksempel e-learning. HUSC afholder hvert semester arrangementer for husets brugere, så man får mulighed for at løfte hovedet fra bøgerne og møde studerende fra andre uddannelser end sin egen.

Siden indvielsen af uddannelses- og studiecenteret holder to videregående uddannelser nu også til på en del af den gamle kaserne på Anders Larsensvej 5.

I 2018 flyttede det første hold sygeplejerskestuderende fra Absalon ind, og siden er også finansøkonomuddannelsen fra Zealand kommet til.

Til gavn for hele området

Med etableringen af HUSC har Holbæk Kommune markeret sig som en betydningsfuld aktør i et uddannelseslandskab, hvor tendensen hidtil har været, at videregående uddannelser har centreret sig om store campusser i landets største byer.

Tankerne bag HUSC har derfor været at gøre Holbæk til en attraktiv uddannelsesby, som kan tiltrække uddannelser til byens borgere og samtidig imødekomme det lokale erhvervslivs efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

På HUSC's hjemmeside kan du læse om aktiviteterne i huset, hvordan du bliver meldt ind og meget mere.

Besøg HUSC's hjemmeside

Senest opdateret 19-03-2024