Videregående uddannelser i Holbæk

Vi arbejder målrettet på at tiltrække relevante uddannelser, så der kommer flere muligheder for videregående uddannelse i Nordvestsjælland. Derfor kan du læse til finansøkonom og sygeplejerske her i kommunen.

Sygeplejerske

Holbæk Kommune, Holbæk Sygehus og Professionshøjskolen Absalons samarbejde har resulteret i en ny sygeplejeuddannelse her i Holbæk.

Du har mulighed for at tage hele uddannelsen inklusiv alle praktikforløb på Nordvestsjælland, så din uddannelse på den måde er med til at sikre en langt bedre sammenhæng mellem det regionale og det kommunale sundhedsvæsen og dit studieforløb, end man har set på sygeplejerskeuddannelser andre steder i Danmark.

Sygeplejerskeuddannelsen på Professionshøjskolen Absalon

Finansøkonom

Bank, forsikring, rådgivning, revision, ejendomshandel og ejendomsadministration: Erhvervsakademiuddannelsen til finansøkonom giver dig mange muligheder. Zealand - Sjællands Erhvervsakademi tilbyder nu dele af uddannelsen til finansøkonom her i Holbæk. Undervisningen foregår primært i Holbæk, så ved at benytte muligheden på Holbæk Uddannelses- og Studiecenter kan du blive boende her på Nordvestsjælland og samtidig få skabt et netværk af andre studerende her fra området.

Banker, revisorer og ejendomsmæglere her i kommunen har indvilliget i, at de vil indgå samarbejde med studerende på uddannelse i forhold til blandt andet praktikpladser og studiearbejde, som et forsøg på at løse det behov, der er for kvalificerede arbejdskraft, der er i virksomhederne.

bliv-finansoekonom-i-holbaek

Flere uddannelser i Holbæk

Vi har fokus på læreruddannelsen og andre brancher, så der kommer flere uddannelsesmuligheder i Holbæk Kommune til de unge.

Flere nye uddannelser til Holbæk

Senest opdateret 07-11-2023