Jobnet for arbejdsgivere

På Jobnet for Arbejdsgivere kan virksomheder i Danmark gratis gøre brug af en række servicetilbud fra jobcentrene - herunder annoncering af ledige job og søgning i CV’er.  

Annoncér på Jobnet

Som "kunde" på Jobnet kan virksomheden gratis lægge jobannoncer ind. Med en jobannonce på Jobnet søger virksomheden medarbejdere 24 timer i døgnet. En jobannonce sikrer de mest motiverede ansøgere til din stilling, fordi det er jobsøgeren selv, der vælger at henvende sig til virksomheden.

Søg i CV'erne på Jobnet

På Jobnet har tusindvis af jobsøgere indlagt deres CV med detaljerede oplysninger om deres kvalifikationer. Når du søger i CV-banken, vil du hurtigt finde de mulige kandidater til det ledige job.

På Jobnet er det både ledige og beskæftigede, der er på udkig efter et job, men Jobnet er det eneste sted, hvor virksomheden med sikkerhed kan finde alle ledige inden for alle brancher.

Gratis annoncering

Al brug af Jobnet er gratis. Ønsker du personlig hjælp eller vejledning til annoncering eller til rekruttering generelt, kan du altid kontakte dit lokale jobcenter. Det er også gratis. I Holbæk kommune varetages hjælp til rekruttering af Jobcentrets Virksomhedsindsats.

Læs mere på Jobnet for Arbejdsgivere her

 

Senest opdateret 02-04-2024