Helbredsprofilen

Er du bevidst om sammenhængen mellem helbred og livsstil hos dig selv? Ved du, hvordan det hænger sammen?

På helbredsprofilen.dk kan du få hjælp til og vejledning i at leve med kronisk sygdom eller lidelse. 

Hvem henvender helbredsprofilen sig til

Helbredsprofilen.dk er udarbejdet af Region Sjælland i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Helbredsprofilen.dk henvender sig til borgere på 55+ med en kronisk lidelse. Her kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du kan få din livsstil til at passe sammen med din sygdom og helbred.

På helbredsprofilen.dk kan du benytte værktøjer som giver dig muligheder for at få ny viden og overblik i forhold til din sygdom og trivsel. Alt efter hvilken længerevarende sygdom du har, kan du læse en række anbefalinger inde på hjemmesiden, her vil der også være tips til, hvad du kan gøre, og hvem du eventuelt lægefagligt skal kontakte, hvis der er behov.

På helbredsprofilen.dk kan du også få vejledning og gode råd til dine pårørende, så de kan blive klædt bedre på til at hjælpe dig i situationer, hvor der er behov for det. Her kan I eventuelt sammen tilrettelægge en fælles livsstil for jer som familie. Forskellige fagspecialister giver relevant information og viden omkring specifikke sygdomme, som er relevante indenfor dit område.

Min side

Følg dit helbred og læs mere på helbredsprofilen.dk ved at logge ind på "Min side" og få kontrol over dit helbred og din livsstil. Noter din vægt, blodsukker eller blodtryk og følg udviklingen over tid. På min side kan du også blive bevidst omkring hvilke vaner, der er med til at påvirke dit helbred.

 

Senest opdateret 15-04-2024