Idræt og foreningsliv

I Regstrup blomstrer foreningslivet. Ud over fire sportsforeninger finder man blandt andet spejdergrupper og et møllelaug.

I Regstrup er man tæt nok på Holbæk by til at drage nytte af byens indkøbsmuligheder, restauranter og kulturtilbud, men langt nok væk til at områdets lokale sports- og kulturtilbud trives i bedste velgående.

Der er et særdeles aktivt foreningsliv, hvor især sportsforeningerne i fællesskabet omkring Nr. Jernløse Hallen må fremhæves. Her dyrkes håndbold, fodbold, gymnastik og badminton, og en meget stor del af de lokale børn og voksne drager nytte af de fire foreninger. 

Læs mere om Jernløse Hallen her

Der er også to spejdergrupper i området. Regstrup-spejderne, som ligger i hjertet af Regstrup, benytter den bynære natur ved åen i Regstrup

Læs mere om Regstrup-spejderne her

Skovvejens Blå Spejdere, som holder til ude ved Kagerup, tilbyder aktiviteter for børn og voksne mellem tre og 99 år. 

Læs mere om Skovvejens Blå Spejdere her

Flagallé og møllelaug

Desuden har området en golfbane og mange foreninger for særlige interesser, bl.a. Møllelauget, der driver den gamle Nr. Jernløse Mølle som et arbejdende museum.

Læs mere om Nr. Jernløse Mølle

Både Regstrup og Kvanløse har en flagallé, hvor flagene bliver hejst gennem landsbyerne på officielle flagdage, konfirmationsdage og arrangementsdage. 

Læs mere om foreningen bag flagalléen i Regstrup her

Senest opdateret 07-11-2023