Store Merløse

Er du til snobrød over bål og udendørs aktiviteter? Eller til fodbold eller banko? Så skal du tage sydpå, hvor Store Merløse er. Her kan du nyde den hyggelige Byskov, hvor der også er hundeskov, og blive en del af de lokale foreninger. 

Hvis du er til bevægelse eller snobrød over bål, kan du tage til Meget Mere Merløse. Det er et aktivitets- og hyggeområde, som kan bruges på tværs af aldre.

Skolen i Store Merløse fokuserer på, at der er plads til forskellige behov og rum til fordybelse på mindre hold. Der er også store arealer til fysiske aktiviteter.

Læs mere om skolen her.

I Store Merløse finder du også Huset, der er integreret institution med en vuggestuegruppe, to børnehavegrupper og en førskole-gruppe. Stedet har dejlige store legepladser, hvor der er masser af plads til, at børn i alle aldre kan udfolde sig. 

Læs mere om dagtilbud her.

Merløse Fritidscenter er byens hal. Her kan du krydse numre af på din bankoplade, sparke bolden i mål eller tage en svingom.

Banko, fodbold og dans er nemlig en del af mulighederne i hallen.

Læs mere om Merløse Fritidscenter her. 

Er du senior, er der også noget til dig. Det Aktive Center Merløse er et åbent lokalt center, der drives af frivillige. Her er mange forskellige aktivitetstilbud.

Det Aktive Center Merløse

I Store Merløse er der et lokalforum, hvor alle foreninger, interesseorganisationer og arbejdsgrupper kan mødes og få støtte og opbakning til initiativer og til deres videre arbejde 

Læs mere om lokalforum her.

Senest opdateret 07-11-2023