Vipperød

Få minutter fra Holbæk by ligger Vipperød. Her kan du nyde naturen, blive en del af foreningslivet eller tage til hallen, hvor der blandt andet er fodbold og badminton.

I Fruerskov kan årstidernes skiften nydes, og på Vipperød Hundelegeplads kan firbenede venner få pulsen op. Ikke langt fra hundeskoven - på Malthe Kros Lod - findes en shelterplads, der kan bookes gennem Vipperød Lokalforum. I samme område blev der i december 2020 plantet de første træer til en undervisningsskov.

Vipperød Børnegård er en integreret daginstitution for børn fra 0 til 6 år. Her møder børnene ind til en legende hverdag, hvor nysgerrighed, fantasi, sociale kompetencer og børnefællesskaber er i fokus. 

Læs mere om dagtilbud

På Vipperød Skole er der ca. 400 elever. Skolen har gode stimulerende udeområder med en stor legeplads og en skolegård med mulighed for både fodbold, basketball, ostespil, bordtennis, køretøjer og meget andet. Derudover findes der både boldbaner, skov og sø i nærheden, som skolen bruger en del.

Læs mere om skolen

Vipperød har mange forskellige foreninger. Der er blandet foreninger for discgolf, ridning, både og yoga.

Er du til fodbold eller håndbold? Måske badminton eller gymnastik? I så fald kan du dyrke en masse af den slags sport i Vipperød Hallen, der ligger i den nordlige del af byen.

Læs mere om hallen

Vipperød Lokalforum arbejder for byens borgeres indflydelse på den byplanmæssige, sociale og miljømæssige udvikling.

Forummet har desuden særligt fokus på fællesskab, aktiviteter og debat.

Læs mere om lokalforum

Senest opdateret 07-11-2023