Tilskud og puljer

Mangler I en økonomisk håndsrækning, før jeres lokale projekt, aktivitet eller begivenhed kan lykkes? Så kan I søge forskellige tilskud og puljer, og dem kan I dykke ned i på denne side.

Projekter spirer, aktiviteter lever og begivenheder blomstrer i kommunens lokalområder. Det er båret frem af frivillige borgere, ildsjæle, foreninger og fora, der gør en kæmpe forskel for deres lokalområde. Projekter, aktiviteter og begivenheder giver nemlig en enorm glæde og dynamik for alle, der er en del af dem.

Brug for penge?

Somme tider opstår der behov for en økonomisk håndsrækning. Det kan være hjælp til at give et projekt ben at stå på, støtte til eksisterende aktiviteter eller underskudgaranti til begivenheder.

Hvis I har brug for sådan en håndsrækning i et lokalområde, er der en række tilskud og puljer, som I kan søge hos Holbæk Kommune. For eksempel kan I søge tilskud til fodboldmål, spændende arrangementer, fysiske mødesteder og projekter, der udvikler frivillighed.

Herunder kan I gå på opdagelse i, hvad der er af muligheder for puljer og tilskud, som er relevante for jeres lokalområde.

Husk at være opmærksomme på, hvordan I søger de forskellige tilskud og puljer. I mange tilfælde skal ansøgningen indeholde en beskrivelse, et budget og en udfyldt erklæring til puljesøgning. Hvis I får tilskud, skal I ofte sende dokumentation for, hvordan I har brugt pengene, når I er nået i mål.

Alle puljer

Senest opdateret 07-11-2023