Ældreboliger

Ældrebolig Stenhusvej

Ældreboligerne ligger fordelt i hele kommunen. For at få en ældrebolig, skal dit behov vurderes af visitationen.

Du kan muligvis få en ældrebolig, hvis du har varige funktionsnedsættelser, får hjælp til at klare hverdagen, og hvis en ældrebolig kan forbedre dine muligheder for at klare dig selv.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få en ældrebolig, skal du kontakte visitationen. 

Boligerne fordeles efter en behovsvurdering, og ikke efter en almindelig venteliste. 

Kontakt visitationen:

Visitation
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36

Visitationen kan kontaktes dagligt mellem kl. 8.00 - 13.00. Der er lukket i weekender og helligdage.


Skriv til os

 

Læs mere om boligstøtte her

Afdelinger

Læs mere om ældreboligerne på siderne herunder. 

Agervang, Holbæk

24 ældreboliger i Holbæk by.

10.04.2024

Om boligerne

I Agervang finder du 24 dejlige ældreboliger fordelt på to etager. Der er elevator i ejendommen, så det er nemt at komme op til sin egen bolig.

Boligerne har eget køkken og bad, samt opholdsrum og soveværelse, og er alle 65 m². Der er desuden adgang til en hyggelig fælles gårdhave, hvor du kan nyde den friske luft og mødes med dine naboer og gæster.

Boligerne i Agervang er ejet af Lejerbo, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne i Agervang ligger perfekt mellem by og åben natur. Du finder indkøbsmuligheder og offentlig transport tæt på boligen, og der er et aktivt foreningsliv i lokalområdet. Endvidere får du det naturskønne Holbæk Fælled som ”baghave”.

Cirka to kilometer væk ligger Elisabethcentret, hvor der afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for byens ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage.

Husleje

Huslejen ligger på ca. 6.700 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.

Agervænget, Regstrup

9 ældreboliger i Regstrup.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Agervænget i Regstrup finder vi ni ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og en lille have med terrasse. 

Alle ni boliger har to rum og et areal på 67 m².

Boligerne på Agervænget er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det vil sige, at du skal kontakte Visitationen, hvis du vil vide, om du kan få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Agervænget ligger midt i Regstrup, hvor du indenfor gåafstand finder alt hvad du har brug for til daglig af både indkøbsmuligheder og dejlige naturområder. Fra Regstrup Station kommer du hurtigt med tog til Holbæk.

 Det Aktive Center Åvang, som ligger rundt om hjørnet, finder du spændende aktiviteter og arrangementer for områdets ældre.

Husleje

Huslejen ligger på ca. 6.500kr pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en bolig i Agervænget, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Byparken, Svinninge

20 ældreboliger i Svinninge.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

I Byparken ligger 20 ældreboliger fordelt på to plan, som alle har eget bad og køkken. 

Størstedelen af boligerne har to rum, men der er også fire mindre boliger med et rum. Boligerne er mellem 42 og 50 m² inkl. evt. fællesarealer. 

Boligerne i Byparken er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne i Byparken ligger i den hyggelige by Svinninge, tæt på alt hvad du har brug for til daglig af både indkøbsmuligheder og offentlig transport.

På Det Aktive Center Byparken afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for byens ældre, og i den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 4.100 og 4.800 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Bytorvet, Tølløse

10 ældreboliger i Tølløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Bytorvet i Tølløse findes 10 ældreboliger i et plan, som alle har eget bad og køkken. Der er adgang til fælles gårdhave og fælleshus.

Boligerne har mellem et og tre værelser, og et areal mellem 65 og 73 m² inkl. fællesarealer. Bemærk, at trerumsboligerne prioriteres til samlevende par.

Boligerne på Bytorvet er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en bolig på Bytorvet.

Afdelingen bliver drevet af VAB, så hvis du har spørgsmål til husleje eller drift, skal du kontakte dem. 

Om området

Bytorvet ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor gåafstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport med tog og bus, samt Det Aktive Center A-Huset. Her afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for byens ældre. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 4.600 og 5.100 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Carl Reffsvej, Holbæk

45 ældreboliger i Holbæk.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

Ved Elisabethcentret på Carl Reffsvej i Holbæk findes 45 ældreboliger, som alle har eget bad og køkken. Boligerne er fordelt på to plan, og der er elevator op 1. sal.

Alle boligerne har to rum, og er mellem 58 og 72 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne på Carl Reffsvej er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig her.

Om området

Ældreboligerne på Carl Reffsvej ligger centralt i Holbæk by, tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Med bybussen kommer du nemt ind til bymidten, hvor du kan handle eller nyde byens kulturliv.

 Det Aktive Center Elisabethcentret afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og byens ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger ca. mellem 4.000 og 7.000 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en ældrebolig på Carl Reffsvej, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Chr. Hansensvej, Holbæk

6 beskyttede boliger i Holbæk.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Chr. Hansensvej ligger 6 beskyttede boliger i ét plan, som alle har eget bad og køkken samt en lille have med terrasse. 

Størstedelen af boligerne har to rum, men der er også en enkelt bolig med et rum. Boligerne er mellem 49 og 53 m².

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig på Chr. Hansensvej.

Om området

Chr. Hansensvej ligger centralt i Holbæk by, tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Med bybussen kommer du nemt ind til bymidten, hvor du kan handle eller nyde byens kulturliv.

På Elisabethcentret, som ligger kort derfra, afholdes spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og byens ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen i beskyttede boliger bliver beregnet til hver enkelt beboer. Derfor er det ikke muligt at søge boligstøtte, hvis du bor i beskyttet bolig.

Kontakt

Hvis du bor i en beskyttet bolig på Chr. Hansensvej, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Elmelunden, Jyderup

63 ældreboliger i Jyderup.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Elmelunden finder du i alt 63 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad og køkken. 

I "den gamle afdeling" ligger 48 boliger to rum og et areal på 59 m² inkl. evt. fællesarealer. De 15 boliger i "den nye afdeling" har to-tre værelser og et areal på 73 - 91 m² inkl. evt. fællesarealer. Bemærk, at trerumsboligerne primært tildeles samlevende par. 

Boligerne på Elmelunden er ejet af MNV Bolig, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Elmelunden ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport og dejlige naturområder. 

På Det Aktive Center Elmelunden, som du finder på det nærliggende plejecenter, afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for områdets ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen i "den gamle afdeling" ligger på ca. 5.300 kr. om måneden ekskl. forbrug (2024-priser). I "den nye afdeling" starter huslejen fra ca. 8.300 kr. pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Elnebjergvej, Orø

12 ældreboliger på Orø.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Elnebjergvej på Orø findes 12 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken. Der er desuden egen terrasse med adgang til grønne fællesarealer. 

Alle boligerne har to rum og er på 70 m² inkl. fællesarealer. 

Ældreboligerne på Elnebjergvej er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Elnebjergcentret ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, kro, færgen til Holbæk og dejlige naturområder. 

På Det Aktive Center Elnebjerg afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og de lokale seniorer.

Husleje

Huslejen ligger på ca. 5.600 kr. pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Gl. Tuse Næs Vej, Mårsø

39 ældreboliger på Tuse Næs.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

I Mårsø finder du 39 ældreboliger, som alle har eget bad og køkken. Boligerne er fordelt på to plan og der er elevator op til boligerne på 1. sal. Boligerne i stueplan har egen terrasse. 

Alle boligerne har to rum og er mellem 47 og 71 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte visitationen, hvis du er interesseret i at få en ældrebolig i Mårsø.

Om området

Mårsø ligger få kilometer fra Holbæk, og er en rolig landsby omgivet af marker og dejlig natur. Fjorden ligger kun få hundrede meter væk, og der er gode busforbindelser til Holbæk.

 Det Aktive Center Mårsø afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger mellem ca. 3.200 og 4.900 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en bolig i Mårsø, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Kalundborgvej, Holbæk

21 ældreboliger i Holbæk by.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Kalundborgvej 41 finder du 21 ældreboliger fordelt på tre etager, men der er elevator i ejendommen, så det er nemt at komme op til sin egen bolig.

Boligerne har eget køkken og bad, samt opholdsrum og soveværelse, og er 66 m². Der er desuden adgang til en hyggelig fælles gårdhave, hvor du det meste af dagen kan nyde solen i selskab med dine naboer eller dine gæster.

På Kalundborgvej må du gerne medbringe et kæledyr, når du flytter ind i ældreboligen, men du må ikke anskaffe dig et nyt.

Boligerne på Kalundborgvej er ejet af Domea, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig. 

Om området

Ældreboligerne på Kalundborgvej ligger centralt i Holbæk. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport, Holbæk Fjord og den offentlige park Strandparken.

Cirka halvanden kilometer væk ligger Det Aktive Center Stenhusbakken, hvor der afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for de lokale seniorer. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage.

Husleje

Huslejen ligger på mellem ca. 5.500 - 5.800 kroner pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.

Lersøparken, Vipperød

20 ældreboliger i Vipperød.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

I Lersøparken finder du 20 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken, udhus og en lille have. Der er desuden fællesvaskeri i afdelingen.

Boligerne har to rum og et boligareal på 59 m² inkl. fællesarealer. I Lersøparken må du holde ét husdyr.

Boligerne i Lersøparken er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en bolig i Lersøparken.

Om området

Lersøparken i Vipperød er et blandet byggeri, hvor der også ligger familieboliger og ungdomsboliger, hvilket giver et dejligt levende lokalområde.

Ældreboligerne ligger tæt på det du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder og offentlig transport, som nemt bringer dig ind til Holbæk by. 

På Det Aktive Center Lersø bliver der afhold et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for områdets ældre.  

Husleje

Huslejen ligger på mellem ca. 5.300 - 7.700 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Nytorv, Tølløse

19 ældreboliger i Tølløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Nytorv findes 19 ældreboliger, som alle har eget bad, køkken og terrasse eller altan. Boligerne er i et plan, og der er elevator op til de boliger, som ligger på 1. sal.

Tolv af boligerne har to rum og er på 77 m² inkl. fællesarealer. De resterende boliger har tre rum, og er mellem 85 og 90 m² inkl. fællesarealer. Bemærk, at trerumsboligerne prioriteres til samlevende par.

Boligerne på Nytorv er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Nytorv ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder og offentlig transport med tog og bus. 

I Det Aktive Center A-Huset, som også ligger tæt ved, afholdes spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 6.500 og 7.900 kr. pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.

Rosenvænget, Mørkøv

65 ældreboliger i Mørkøv.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Rosenvænget findes 65 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse. 

Størstedelen af boligerne har to rum, men der er også enkelte boliger med tre rum, som primært tildeles ægtepar. Boligerne er mellem 60 og 90 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne på Rosenvænget er ejet af MNV Bolig, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Rosenvænget ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport og dejlige naturområder. 

På Det Aktive Center Rosenvænget afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og de lokale seniorer. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 5.300 og 9.600 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Skriverensvej, Holbæk

9 ældreboliger i Holbæk.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Skriverensvej i Holbæk ligger 9 nyere ældreboliger, som alle har eget bad, køkken og terrasse eller altan. Alle boligerne er i et plan, og der er elevator op til dem, som ligger over stueplan.

Boligerne har to rum og måler 76,6 m² inkl. fællesarealer. 

I denne boligafdeling må du tage et husdyr med når du flytter ind, men du må ikke anskaffe nye.

Boligerne på Skriverensvej er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte visitationen, hvis du er interesseret i en bolig.

I samme bebyggelse ligger dog også flere ældreboliger, som udlejes gennem VAB.

Om området

Ældreboligerne på Skriverensvej ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. En kort gåtur bringer dig til Holbæk Centrum, hvor du finder både indkøbsmuligheder, offentlig transport. Du kan også gå en tur langs fjorden eller benytte byens mange tilbud indenfor mad og kultur.

Cirka to kilometer fra Skriverensvej ligger Det Aktive Center Stenhusbakken, som afholder spændende aktiviteter og arrangementer områdets ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger ca. på  8.000 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.

Solparken, Tølløse

6 ældreboliger i Tølløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

I Solparken findes 6 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse. Der er desuden en terrasse og et lille udhus til hver bolig.

Boligerne er fordelt med en etværelses, tre toværelses og to treværelses på henholdsvis 31, 69 og 85 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne i Solparken er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig.

Om området

Ældreboligerne i Solparken ligger i Tølløse tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder og offentlig transport (tog og bus).

 Det Aktive Center A-Huset, som også ligger tæt ved, afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 2.800 og 7.900 kr. pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Solvænget, Tølløse

15 ældreboliger i Tølløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Solvænget i Tølløse ligger 15 ældreboliger i et plan, som alle har eget bad og køkken. Alle boligerne har egen lille have med terrasse, samt et lille udhus.

Alle boligerne har to værelser, og et areal på 55 m². 

Boligerne på Solvænget er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte visitationen, hvis du er interesseret i en bolig.

Afdelingen bliver drevet af VAB, så hvis du har spørgsmål til husleje eller drift, skal du kontakte dem. 

Om området

Bytorvet ligger tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport med tog og bus, samt Det Aktive Center A-Huset. Her afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for byens ældre. 

Husleje

Huslejen ligger på ca. 4.700 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Stenhusvej, Holbæk

40 ældreboliger i Holbæk.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Stenhusvej 23-31 findes 40 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse, samt fælles gårdhave.

Her er hyggeligt rækkehusmiljø i de fem huse, som hver rummer 8 boliger.

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en bolig på Stenhusvej. 

Om området

Ældreboligerne på Stenhusvej ligger i Holbæk by, tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Med bybussen, som stopper lige udenfor ældreboligerne, kommer du nemt ind til bymidten, hvor du kan handle eller nyde byens kulturliv. Er du mere til en gåtur i skoven, er der gode stier i Knudskoven, som ligger lige bag ældreboligerne.

På Det Aktive Center Stenhusbakken, som ligger lige ved siden af ældreboligerne, afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og byens ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger på ca. 4.200 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Tuse Byvej, Tuse

39 ældreboliger i Tuse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Tuse Byvej findes 39 ældreboliger, som alle har eget bad og køkken. Boligerne er fordelt på to plan og der er elevator op til boligerne på 1. sal. Boligerne i stueplan har egen forhave, og alle beboere kan bruge den fælles gårdhave.

Alle boligerne har to rum og er mellem 43 og 67 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en ældrebolig på Tuse Byvej.

Om området

Landsbyen Tuse ligger lige udenfor Holbæk, og er en rolig landsby omgivet af marker og dejlig natur, herunder Holbæk Fjord. I Tuse kan du handle dagligvarer, og der er gode busforbindelser til Holbæk, hvor du kan nyde byens mange butikker og kulturliv.

 Det Aktive Center Tuse afholdes hele året spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre.  

Husleje

Huslejen ligger mellem 4.600 og 5.300 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en ældrebolig på Tuse Byvej, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Vølunden, Holbæk

29 ældreboliger i Holbæk.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

I Vølunden ligger 29 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse eller altan. Der er elevator til de boliger, som ligger over stueplan.

Boligerne har tre rum, og tildeles derfor primært samlevende par. Boligarealet er 86 m² inkl. fællesarealer. 

Boligerne i Vølunden er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en bolig i Vølunden. 

Om området

Vølunden er i en blandet bebyggelse, hvor der også findes små og store familieboliger, hvilket giver et dejligt levende miljø.

Vølunden ligger kun en kort gåtur fra fjorden og Holbæk centrum, hvor du finder alt du har brug for af butikker, cafeer og kulturliv. Fra den nærliggende station kan du nemt komme rundt med bus og tog.  

Der er cirka to kilometer til Det Aktive Center Stenhusbakken, som afholder spændende aktiviteter og arrangementer områdets ældre. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger på ca. 8.900 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Ørnevej, St. Merløse

15 ældreboliger i St. Merløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Ørnevej i St. Merløse ligger 15 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse med en lille have.

Alle boligerne har to rum og et areal 59 m². Det er tilladt at holde et kæledyr i afdelingen.

Boligafdelingen i St. Merløse er selvejende, men bliver administreret af VAB. Det er dog Holbæk Kommune, som har anvisningsretten, og derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en af boligerne.

Om området

Ældreboligerne ligger i den lille landsby St. Merløse, tæt på indkøb og natur. Der er gode bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme til Ringsted eller Holbæk, hvor du kan nyde de mange tilbud indenfor indkøb og kultur.

På Det Aktive Center Merløse afholdes spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og de lokale ældre, og fra den nærliggende station kører både bus og lokaltog.  

Husleje

Huslejen ligger på ca. 5.200 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Østergårdsvej 3-13, Undløse

6 ældreboliger i Undløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Østergårdsvej 3-13 i Undløse findes 6 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og have. 

Boligerne har to rum og et areal på 67 m².

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Derfor skal du kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en af ældreboligerne.

Om området

Ældreboligerne på Østergårdsvej ligger i landsbyen Undløse, hvor du alt hvad du har brug for i dagligdagen. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder og dejlige naturområder. Der er gode busforbindelser fra Undløse, så du nemt kan komme til toget i Tølløse eller en tur til Holbæk. 

På Det Aktive Center Østergården afholdes spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og de lokale ældre.

Husleje

Huslejen ligger mellem ca. 6.100 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en bolig på Østergårdsvej, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Østergårdsvej 51 og 53, Undløse

9 ældreboliger og 5 beskyttede boliger i Undløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Østergårdsvej 53 i Undløse findes 9 ældreboliger og fem beskyttede boliger. Alle boliger er i ét plan og har eget bad, køkken og have. 

Ældreboligerne har to rum og et areal på 81 m² inkl. fællesarealer. De beskyttede boliger har også to rum, men et areal på 89 m² inkl. fællesarealer.

Boligerne er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det betyder, at du skal tale med Visitationen, hvis du gerne vil bo i en af boligerne.

Om området

Østergårdsvej ligger i landsbyen Undløse, tæt på alt hvad du har brug for til daglig. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, dejlig natur og offentlig transport, som nemt bringer dig til Holbæk eller til togforbindelser i Tølløse.

På Det Aktive Center Østergården afholdes spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og de lokale ældre.

Husleje

Huslejen i ældreboligerne ligger på ca. 5.500 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser). Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Huslejen i de beskyttede boliger bliver beregnet til hver enkelt beboer. Derfor er det ikke muligt at søge boligstøtte, når man bor i beskyttet bolig.

Kontakt

Hvis du bor i en bolig på Østergårdsvej, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Østrupvej og Lilleskovvej, Ugerløse

12 ældreboliger i Ugerløse.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Østrupvej og Lilleskovvej i Ugerløse ligger 12 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse og udhus. Der er gode fællesfaciliteter, herunder have, møntvask og et fælleshus med festlokale og gæsteværelse.

Alle boligerne har to rum og et areal mellem 53 og 65 m² inkl. fællesarealer. Det er tilladt at holde et kæledyr i afdelingen.

Boligerne i Ugerløse er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en af ældreboligerne.

Om området

Ældreboligerne ligger i den lille landsby Ugerløse, tæt på indkøb, natur og ikke mindst det lokale friluftsbad. Der er gode busforbindelser fra Ugerløse, så du for eksempel nemt kan komme til Holbæk, hvor du kan nyde byens mange tilbud indenfor indkøb og kultur.

Du kan også tage bussen til Undløse eller Tølløse, hvor du kan deltage i de mange aktiviteter og arrangementer for ældre i Det Aktive Center Østergården eller A-Huset. I Østergården er der desuden café, hvor der er mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 5.200 og 6.300 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Åhaven, Regstrup

15 ældreboliger i Regstrup.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Åhaven i Regstrup finder vi 15 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og en lille have med terrasse, hvor du kan nyde den friske luft. 

Alle 15 boliger har to rum og et areal på 81 m².

Boligerne på Agervænget er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det vil sige, at du skal kontakte Visitationen, hvis du vil vide, om du kan få en bolig.

Om området

Åhavens ældreboliger ligger midt i Regstrup, hvor du indenfor gåafstand finder alt hvad du har brug for til daglig af både indkøbsmuligheder og dejlige naturområder. Fra Regstrup Station kommer du nemt med tog til Holbæk.

 Det Aktive Center Åvang, som ligger i samme bebyggelse, finder du spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. 

Husleje

Huslejen ligger på ca. 8.000 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

Kontakt

Hvis du bor i en bolig i Åhaven, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Åvang, Regstrup

4 ældreboliger og 10 beskyttede boliger.
 
 
10.04.2024

Om boligerne

På Åvang i Regstrup finder vi 14 boliger, som alle har eget bad, køkken.

Fire af boligerne, som er almindelige ældreboliger, har to værelser, og er beliggende på 1. sal i hovedbygningen (med elevator). Disse boliger er 81 m² inkl. fællesarealer.

De øvrige 10 boliger, som er beskyttede boliger, ligger i stueplan i en tilknyttet fløj. Disse boliger har et værelse og et areal på 87 m² inkl. fællesarealer.

Boligerne på Åvang er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det vil sige, at du skal kontakte Visitationen, hvis du vil vide, om du kan få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Åvang ligger midt i Regstrup, hvor du indenfor gåafstand finder alt hvad du har brug for til daglig af både indkøbsmuligheder og dejlige naturområder. Fra Regstrup Station kommer du hurtigt med tog til Holbæk.

 Det Aktive Center Åvang, som ligger i samme bebyggelse, finder du spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. 

Husleje

Huslejen i de fire ældreboliger ligger på ca. 6.300 pr. måned ekskl. forbrug (2024-priser). Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

I de ti beskyttede boliger, bliver huslejen beregnet for hver enkelt beboer. Derfor er det ikke muligt at søge boligstøtte, hvis man bor i beskyttet bolig.

Kontakt

Hvis du bor i en bolig i Åvang, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.

Senest opdateret 10-04-2024