Bestil telefonmøde

Du har mulighed for at blive ringet op af en byggesagsbehandler.

Har du brug for vejledning f.eks. om et fremtidigt projekt eller om eksisterende forhold på en ejendom, kan du bestille tid til et 15-minutters telefonmøde med en byggesagsbehandler. 

Hvis dit spørgsmål er mere krævende, beder vi dig om at sende en mail til byggesag@holb.dk med angivelse af 'Forespørgsel' i emnefeltet. Vi vil så give os tid til at gå mere i dybden med undersøgelsen. Telefonmødet er kun tænkt som en hurtig forespørgsel, så respekter venligst, at der kun er afsat 15 minutter.

OBS! Vi gør opmærksom på, at vi ikke træffer afgørelser i telefonen, og at vores udtalelser kun er vejledende.

Book møde

Når du booker et møde, har vi brug for, at du oplyser:

  • adressen, hvor byggeprojektet skal opføres
  • en kort beskrivelse af byggeprojektet
  • hvilket emne, du ønsker en snak om

Medsend gerne relevant materiale, så byggesagsbehandleren har mulighed for at forberede sig.

Book møde her

Vi ringer til dig på den aftalte tid. Der kan dog forekomme mindre forsinkelser. Vi beder dig være ved din telefon og sikre dig, at der er forbindelse. Hvis vi ikke kan få fat på dig, ringer vi ikke igen.

Aflys møde

Annuller reservation

Henvendelser til sagsbehandlere

Ønsker du at tale med en konkret sagsbehandler om en igangværende sag, så ring venligst til byggevagten mandag til fredag mellem kl. 8.00 og kl. 11.00 på 72 36 36 36, eller skriv til byggesag@holb.dk.

Hvis du har behov for hjælp til oprettelse af ansøgning i Byg og Miljø eller til dokumentationskrav, anbefales du at tage fat i en bygherrerådgiver.

Se vores vejledning om at søge byggetilladelse her

Senest opdateret 22-04-2024