Afdragsordning

Husstande med en samlet husstandsindkomst på under 352.642 kr. (tal fra 2024), har mulighed for at søge om adgang til afdragsordningen.


 
Ansøgning om adgang til minimumsfrist og afdragsordning (2024)

Du skal selv søge Holbæk Kommune om at komme i betragtning til afdragsordningen, hvilket kræver, at din samlede husstandsindkomst er under 352.642 kr. årligt (tal fra 2024), med et tillæg på 46.197 kr. pr. hjemmeboende barn under 18 år. Det gælder for op til fire børn.

Fristen for at ansøge Holbæk kommune om adgang til afdragsordningen, er 1 måned efter modtagelse af "varsel om påbud". Du kan ansøge via ansøgningsblanketten forneden.

Ansøgning til afdragsordning og minimumsfrist

Ansøgningsskemaet skal sammen med en kopi af sidste års årsopgørelse fra SKAT, sendes til Holbæk kommunes spildevandsteam på spildevand@holb.dk eller med posten til Holbæk Kommune, Att. Spildevandsteamet, postboks 89, 4300 Holbæk.

Hvis du får adgang til afdragsordningen, skal du: 

  • Senest 1 år og 6 måneder inden fristen for påbuddet, anmode Fors A/S om et tilbud på en afdragsordning,
  • og senest 1 år inden fristen for påbuddet, have accepteret tilbuddet fra Fors A/S, ellers bortfalder retten til at modtage tilbud
  • Hvis du ikke overholder fristerne, kan Fors A/S afslå at foretage sig mere for dig, som grundejer, vedrørende afdragsordningen  

Du finder yderligere oplysninger om afdragsordningen på Energistyrelsens hjemmeside;

Energistyrelsen.dk   
 

Senest opdateret 17-01-2024