Spildevand i det åbne land

Folketinget har besluttet, at rensningen af spildevand fra ejendomme i det åbne land skal forbedres.

Spildevandet fra en række ejendomme i det åbne land løber i dag ud i vandløb og søer efter det er passeret igennem en septiktank eller trixtank. Disse tanke renser ikke spildevandet særlig meget, og det betyder at det vandmiljø, som modtager spildevandet, bliver næringsbelastet, hvilket har en negativ effekt på dyre- og plantelivet.

Denne side er udarbejdet til dig, som borger i kommunen, som hjælp til at forstå, hvorfor Holbæk kommune er gået i gang med at udsende påbud om forbedret spildevandsrensning i det åbne land, og samtidig hjælpe dig med, hvordan du kan opfylde det krav til spildevandsrensning, der måske er på din ejendom.

Du kan også læse mere i spildevandsplanen 2020 - 2030. Det digitale kort for spildevandsforholdene på din ejendom, finder du også i spildevandsplanen.

Spildevandsplan 2020-2030

Se en gennemgang af hjemmesiden

Du starter og stopper filmen ved at trykke på pilen nede i venstre hjørne. Du kan gøre billedet/filmen stor, ved at trykke på den lille firkant, nederst i højre hjørne.

Du gør filmen lille igen, ved at trykke på samme firkant. God fornøjelse.  

Digitale kort

På et digitalt kort, kan du finde oplysninger om daginstitutioner, skoler, lokalplaner og mange andre informationer, der har en geografisk relation.

Digitalt kort 

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål kan du kontakte os på Holbæk Kommunes hovednummer: 72 36 36 36 eller på nedenstående oplysninger:

Borger: Send sikker digital post her

Virksomhed: Send sikker digital post her

Kommuner: Send sikker digital post her

Hvis du er fritaget for Digital Post, kan du bruge den sikre henvendelse herunder:

Skriv sikkert til os her

Vil du sende os et brev eller en pakke?

Find postadresserne her

Senest opdateret 01-04-2024