Hjælpemidler

Du kan uanset alder få bevilget hjælpemidler eller få støtte til hjælpemidler efter forskellig lovgivning afhængigt af formålet.

Du kan modtage støtte til en lang række hjælpemidler, hvis du har en varig funktionsnedsættelse og vi vurderer, at hjælpemidlet vil give dig en væsentlig daglig lettelse.

Hvis du i forbindelse med udskrivelse fra sygehuset har brug for hjælpemidler i en kortere periode, kan du midlertidigt låne nogle hjælpemidler fra Holbæk Kommune.

Der er dog visse undtagelser, hvor det er sygehuset, der vurderer dit behov for hjælpemidler efter en indlæggelse. Hvis du skal til kontrol på sygehuset, vurderes det, at du ikke er færdigbehandlet på sygehuset eller hvis du har fået restriktioner i forbindelse med en operation, som du skal overholde, så er det sygehuset, som vurderer dit behov for hjælpemidler og udleverer disse.

Har du et barn med et handicap eller en kronisk langvarig lidelse kan du læse mere her ved at klikke på linket.

Kontaktoplysninger til Hjælpemidler:

Du kan komme i kontakt med en sagsbehandler fra Sundhed og Forebyggelse, Hjælpemidler ved at ringe på 72 36 36 36 mandag til fredag mellem kl. 08.00 - 11.00. Du kan også skrive til os ved at udfylde denne formular

Fysisk post kan sendes til: Holbæk Kommune, Sundhed og Forebyggelse, Hjælpemidler, Faurgården 7, 4300 Holbæk.

Ved personlig henvendelse kan du bestille en tid i Hjælpemiddelsafdelingens Kvikservice eller ring til Tekniske Hjælpemidler på telefon 72 36 36 36 mellem kl. 08.00 - 11.00.

Det anbefales kun at tage én pårørende med til Kvikservice.

Sikker mail

Du kan sende en sikkere-mail via digital post på www.borger.dk.

 

Senest opdateret 15-04-2024