Hjælpemiddeldepot

Hjælpemiddeldepotet servicerer kommunens borgere, plejecentre, hjemmeplejen, Sundhedscentret og mange flere på alle hverdage med diverse hjælpemidler.

Holbæk Kommune drifter sit eget hjælpemiddeldepot. Hjælpemiddeldepotet er beliggende på Falck Stationen i Holbæk. 

Borgere eller pårørende til borgere skal som udgangspunkt selv afhente eller aflevere hjælpemidler på hjælpemiddeldepotet efter aftale. Man kan ikke møde op uden en aftale.

Alle ansøgninger om hjælpemidler behandles af terapeuterne i Hjælpemiddelafdelingen. Når et hjælpemiddel er bevilget, så laves der en aftale om henvendelse på depotet for udlevering.

Ved aftaler om reparation af et hjælpemiddel eller aflevering af et hjælpemiddel, så skal terapeuterne i Hjælpemiddelafdeling kontaktes.

Du kan kontakte terapeuterne på alle hverdage mellem kl. 8-11 på tlf. 72 36 36 36 

Hjælpemiddeldepotets adresse er:

Hjælpemiddeldepotet
L.C. Worsøevej 6
4300 Holbæk

Hjælpemiddeldepotet er åbent alle hverdage mellem kl. 9-12 (efter aftale)

Ved afhentning af et hjælpemiddel skal du gå til port 9, hvor der findes håndsprit og en ringeklokke. Du må ikke gå ind på depotet.

Ved aflevering af et hjælpemiddel skal du gå til port 10, hvor der findes håndsprit og en ringeklokke. Du må ikke gå ind på depotet.

Ved reparation af et hjælpemiddel skal du gå til port 9, hvor der findes håndsprit og en ringeklokke. Du må ikke gå ind på depotet. Du kan ikke få dit hjælpemiddel repareret med det samme. Hjælpemiddeldepotet vil efterfølgende kontakte dig for en aftale om afhentning af hjælpemidlet, når dit hjælpemiddel er klar til udlevering. 

Ved bevilling af plejesenge skal du eller dine pårørende rydde en plads svarende til 2x3 m. i et rum, så det er muligt for hjælpemiddeldepotets teknikere at sætte plejesengen op i hjemmet. Hvor i hjemmet at plejesengen skal opsættes, vurderes af hjemmeplejens personale.

Hvis det ikke er muligt for dig eller dine pårørende at rydde en plads til en plejeseng, så anbefaler Hjælpemiddelafdelingen, at du kontakter et flyttefirma, som kan hjælpe dig. Du skal selv betale udgiften til flyttefirmaet.

Senest opdateret 16-04-2024