Om Ung Film (Filmskolen "Blank")

Vil du noget med film, og har du lysten og viljen til at skabe? Ung Film er et mediefokuseret undervisningstilbud for unge filminteresserede mellem 15-25 år.

Ung Film er et samarbejde mellem Talent Holbæk, Holbæk Kulturskole og Stenhus Gymnasium.

Ung Film er et forløb, hvor du skal lære dig selv at kende som filmfortæller. Det er ikke en teknisk uddannelse, hvor vi nørder kameraer, specialeffekts og klippeteknik. Her arbejder vi med dig som skaber og undersøger, hvad det er du har lyst til at fortælle via filmmediet. Vi starter ud med at arbejde med dokumentar. Det bliver konfronterende og undersøgende. Med tiden vil jeg lade jeres lyst guide forløbet. I er fremtiden og jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe jer på jeres vej.

Se video om Ung Film/Filmskolen Blank her

Undervisning, workshops og aktiviteter

Undervisningen foregår på Stenhus Gymnasium hver onsdag efter skoletid. Der vil være opgaver som skal udføres og arbejdes på i løbet af ugen. Der kommer i løbet af året nogle workshops i weekenden, hvor vi laver større projekter eller dykker ned i et område.

Undervisere

Hovedunderviser: Theis Mølstrøm Christensen, filminstruktør Medundervisere: Joachim Alexander Åresøn, mediefagslærer & Erik Borring, mediefagslærer

Lidt om hovedunderviseren

Jeg hedder Theis og er dokumentarinstruktør. Jeg er uddannet fra Den Danske Filmskole og har både før og efter arbejdet med både fiktion og dokumentar. Sammen med min kæreste har vi Breidablik film, hvor vi skaber dokumentarfilm fra bunden til tv og streaming. Jeg elsker virkelig at lave film, og da jeg var ung var der absolut ingen måde at lave film på. Jeg håber, at I der har den samme lyst til at lege og give den gas findes derude, og I vil søge ind!

Adgangskrav

Vi kigger efter dig, som virkelig vil noget med film og har lysten og viljen til at skabe. Dét er det vigtigste. Din baggrund, uddannelse eller erfaringsniveau er underordnet. Vi optager unge i alderen 15-25 år. Forløbet vil kræve dit engagement, og det er vigtigt, at du har overskuddet til at deltage i fuldt omfang og samtidig passe din skole.

Ansøgning

Der indsendes en skriftlig ansøgning, hvor du beskriver din motivation for optagelse på forløbet. Du skal medsende et eller flere link til noget du har skabt. Det kan være en video, et stykke musik, et billede eller måske et digt. Husk at skrive navn, alder og nuværende uddannelse.

  • Ansøgningsfrist er d. 28. august 2024 kl. 12.00
  • Ansøgning sendes til Theis Mølstrøm Christensen på tmc@breidablik.dk.

 

 

Kontakt

Koordinator for Ung Film er Theis Mølstrøm Christensen. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Theis på: 

Mail: tmc@breidablik.dk

Senest opdateret 16-01-2024