Spring til indhold

Stestrup

I den sydlige del af kommunen ligger Stestrup og Kirke Eskilstrup. Her er der mange muligheder for at nyde naturen på de fine ruter, der forbinder byen, eller blive del af en spændende forening.

Skole og dagtilbudStestrup Skole har omkring 135 elever fordelt på seks klassetrin, der næsten alle går i skolens SFO. Skolen har god plads både ude og inde, der giver mulighed for at skabe rum og kroge til gavn for børnenes trivsel. 

Læs mere om Stestrup Skole

På den anden side af skolegården ligger den integrerede institution Stestrup Børnegård, og børnene er derfor fra en tidlig alder vant til at komme på skolen - for eksempel til idræt og morgensang. 

Læs mere om Stestrup Børnegård her

Sport og foreningerLokalområdets hal hedder Stestrup Fritidsgård, og her kan du dyrke alverdens sport. Du kan prøve kræfter med fodbold, badminton, gymnastik, volley og petanque.

Læs mere om hallen her.

Er du interesseret i foreningslivet, kan du blandt andet blive spejder eller medlem i flyveklubben Cumulus.

Lokalforum og borgerforeningStestrup Lokalforum arbejder med lokale projekter og aktiviteter. Lokalforum kommunikerer via en gruppe på Facebook.

I Kirke Eskilstrup er der en aktiv borgerforening, der i en åben gruppe på Facebook fortæller om arrangementer og aktiviteter. De har også deres egen hjemmeside.

Læs mere om Kirke Eskilstrup borgerforening her.

 Feedback

Sidst opdateret

01.12.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin