Spring til indhold

Talent Holbæk

Vi er en del af Talentkommuneprojektet, der er sat i verden for at guide unge kunstneriske talenter frem mod en levevej inden for kunsten.

Vi arbejder målrettet for at styrke det kreative fællesskab i Holbæk Kommune og sikre, at du gennem arrangementer, aktiviteter og målrettede undervisningstilbud kan møde andre unge, der brænder for kunsten.

Vores grundkurser og undervisningstilbud for talentfulde unge mellem 15-25 år:

  • Billedkunstnerisk Grundkursus
  • Forfatter Grundkursus
  • Musikalsk Grundkursus
  • Scenekunstnerisk Grundkursus
  • Ung Musik
  • Ung Film

Se en video med unge repræsentanter fra hvert undervisningstilbud

Læs mere om Talent Holbæks formål

Her finder du Talent Holbæks folder

Om Talent Holbæk

I 2019 udpegede Kulturstyrelsen 7 danske kommuner som Talentkommuner. Og vi er én af dem. Det betyder, at vi de næste år vil arbejde fokuseret på at styrke Holbæk Kommunes talenttilbud, kreative miljøer og sikre unge talenter større synlighed i byrummet – regionalt såvel som nationalt.

Vi arbejder for at unge kan mødes på tværs af kunstarter i et kreativt fællesskab, der skaber grobund for tværgående arrangementer, nye former for samarbejde og et større netværk for det enkelte talent.

Som ung i Holbæk Kommune vil du møde en lang række talenttilbud – herunder de fire grundkurser; BGK, HDC, MGK og FGK, der har til formål at hjælpe dig med at udvikle og udforske dit talent samt forberede dig på en fremtid inden for kunsten.

Udover de fire grundkurser støtter Talent Holbæk også andre talentudviklingsinitiativer målrettet yngre målgrupper med interesse for kunst, f.eks. Holbæk Kulturskole, Teaterskolen Harlekin, Forfatterskolen for unge og meget mere. Formålet er at skabe et spirende, kreativt fællesskab og give kunstinteresserede børn og unge et solidt fundament for at søge videre ind på et grundkursus.

Talentkommuneprojektet er styret og finansieret af Kulturstyrelsen. Holbæk Kommune har desuden i flere år haft et Talentråd og nu etableres et Advisory Board, som kan inspirere og rådgive parterne om fremtidig udvikling.Feedback

Sidst opdateret

14.06.2023

Ansvarlig redaktør

Stephanie Juul Nielsen

Talent Holbæk-sekretariatet

Vi er et dedikeret team, der alle brænder for at styrke Holbæks talentmiljø og danne kreative fællesskaber på tværs af kunstgenrer. 

I praksis er vi opdelt i to teams: et kerneteam og et ungeteam. Kerneteamet står for den overordnede administration af projektet, mens ungeteamet er projektets øjne og øre i de kreative miljøer. 

Tilmeld dig Talent Holbæks nyhedsbrev

Følg os på Facebook