Spring til indhold

Job i kommunen

På udkig efter nyt job? Her kan du læse om Holbæk Kommune som arbejdsplads og hvilke ledige stillinger vi har.

Gå til siden med ledige stillinger

Holbæk Kommune er den største arbejdsplads i kommunen. Vi er cirka 4500 medarbejdere, som varetager vidt forskellige arbejdsopgaver. I den blå boks lige over denne tekst, kan du se, hvilke stillinger, der er ledige lige nu.

Vi tilbyder elevplads til dig, der gerne vil være kontorelev, SOSU-elev eller pædagogisk assistentelev. Det kan du læse meget mere om i boksene herunder. Her finder du også vores personalepolitik.

Elev i Holbæk Kommune

Ønsker du at blive kontorelev, SOSU-elev eller pædagogisk assistentelev i Holbæk Kommune, kan du læse mere om uddannelserne her.

Job som SOSU

Med et job indenfor SOSU-faget arbejder du med mennesker og du er med til at øge livskvaliteten for borgere i Holbæk Kommune.

Personalepolitik

Vores personalepolitik har til formål at udvikle Holbæk Kommune som en attraktiv arbejdsplads. Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne.


Feedback

Sidst opdateret

08.08.2022

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Flyt til Holbæk

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information

Følg os på Facebook