Munkholmskoven

Munkholmskoven er en aktivitetsskov, der kan benyttes på stort set samme betingelser som en statsskov, dog er færdsel om natten ikke tilladt

I 1996 blev en del af Eriksholm Skov; Munkholmskoven, udlagt til aktivitetsskov efter aftale med Holbæk Kommune. Skoven er beliggende øst for Munkholmvej.

Aktivitetsskoven er et tilbud til Holbæks borgere om at benytte skoven på stort set samme betingelser som ved et statsskov, dog uden færdsel om natten.

Faciliteter i Munkholmskoven

I Munkholmskoven findes der en afmærket Hjertesti, og der er anlagt et stort antal faste poster til orienteringsløb. Der findes ligeledes en primitiv lejrplads med mulighed for teltplads og bål.

Benyttelse af Munkholmskoven

For Holbæk Kommunes borgere er de fleste aktiviteter gratis. Borgere fra andre kommuner kan blive afkrævet et mindre gebyr, ligesom kommercielle aktiviteter altid vil blive opkrævet gebyr afhængig af aktivitetens omfang.

Ansøgning om benyttelse af Munkholmskoven skal ske igennem Fritidsportalen: https://fritidsportalen-holbaek.kmd.dk/

Ansøgningen oprettes under menupunktet "Tilskud" - "Opret ny tilskudsansøgning+" vælg - "ansøgning om lån af lokaler 2024/2025". 

Hvis der er spørgsmål, kan de rettes til Holbæk Kommunes kultur- og fritidssekretariat på tlf. 72 36 36 36 eller e-mail: kulturogfritid@holb.dk

Senest opdateret 29-01-2024