Spring til indhold

Legepladser

Mange af Holbæk Kommunes legepladser ligger i vores parker. Vi tjekker løbende alle legepladserne, så vi sikrer, at de altid er i god stand og ikke er farlige for børnene. Hvis du har kommentarer, ris eller ros til en legeplads, så er du velkommen til at give os et praj.

Legepladser på private arealer

Har I som grundejerforening, boligselskab eller lignende opsat legeredskaber på privat areal skal I vide, at det er den registrerede ejer af arealet, som er ansvarlig for redskaberne, herunder også for sikkerheden.

Holbæk Kommune bidrager gerne med råd og vejledning, også selvom redskaberne er placeret på privat areal. Kontakt kan ske til Kommunal Drift på mail: driftogdata@holb.dk.

Hvis I ønsker en ny legeplads opsat, skal der ofte en byggetilladelse til. Ansøgning skal sendes via selvbetjeningsløsningen Byg og Miljø.

Kommunen har sin egen certificerede legepladsinspektør, som løbende udfører de lovpligtige sikkerhedstilsyn af kommunens legepladser. Tilsynene foretages efter den Danske legepladsstandard DS/EN 1176 og 1177.

Hvis I har behov for rådgivning omkring det lovpligtige årlige legepladstilsyn, står Legepladsinspektøren gerne til rådighed. Kontakt kan ske til Kommunal Drift på maildriftogdata@holb.dk.Feedback

Sidst opdateret

16.06.2021

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Åben udendørs motion

Der står motionsredskaber flere steder i grønne omgivelser, der indbyder til leg og aktiviteter med familie og venner:

Åben udendørs motion

Kontakt

Vækst og Bæredygtighed

Kommunal Drift

E-mail: driftogdata@holb.dk